YUSRI ALIAS JOIN FOOD RACE SIAPA MENANG? | SAND SALAK SPORT DAY 2 DISEMBER 2017 | UITM SERI ISKANDAR

3 Просмотры
Издатель
2 DISEMBER 2017 ~ UITM SERI ISKANDAR, PERAK

Saja throwback aq join game Food Race time hari sukan kolej (Sand Salak Sport Day)

Masalahnya game ni bukannya lumba siapa makan paling banyak tapi siapa paling , boleh menang ke?

Korang tengok je lah sendiri, haha

Apa2 pun tq semua jawatan kuasa Kolej Pasir Salak & peserta yang join sebab I'm so happy on that day coz korang sporting gilerr

Ada je program2 lain yang aq join even belum penyampaian hadiah lagi aq dah lari pergi join program anjuran IMAD lah bagai, aq kan batak sticker aktiviti time tu haha

Alhamdulillah every semester aq dapat kolej & ofkos aq dengan KPS berpisah tiada. Lepas grad aq cau lah haha, k bai

EXPOSE ~ EXPLORE ~ EXPRESS

IG:

#YusriAlias #ContentCreator #YusVlog #SandSalakSportDay #KolejPasirSalak #FoodRace #Winner #2017 #UiTMSeriIskandar #siviral
Категория
Комедии
Комментариев нет.